Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Harkány - lázněHarkány - lázněHarkány - lázněHarkány - lázně

kód: HACs BUS HAR

Maďarsko - HARKÁNY pro gurmány

Tématické zájezdy BUS

Lokalita: HARKÁNY
Cena od: 7.990,- Kč
Doprava: autobus (Praha, Jihlava, Brno, Kolín, Havlíčkův Brod)

Maďarsko - HARKÁNY pro gurmány

Jarní a podzimní zájezd do jihomaďarských lázní Harkány, který kombinuje relaxaci v lázních s výlety a výbornou maďarskou kuchyní (večeře lze vybírat z tradičních maďarských jídel).
1. den: odjezd z Prahy (Kolína, Jihlavy, Brna) v pozdních večerních hodinách, noční přejezd.
2. den: příjezd do lázní Harkány v ranních hodinách, hned po příjezdu občerstvení a ubytování, prohlídka města a lázní, pobyt v lázních.
3. den: Pécs - starobylé univerzitní město s mnoha památkami. Odpoledne pobyt v lázních Harkány, po večeři zábava při živé muzice.
4. den: celodenní pobyt v láz­­ních Harkány. Ve­čer fakultativně výlet za kachními hody - posezení ve sty­lové csárdě u vynikající večeře - pečená kachna, zákusek, aperitiv, neomezená konzumace vína a zá­ba­va při živé muzice.
5. den: Dopoledne výlet do Máriagyüd, poutní kostel s křížovou cestou na horu Tenkés, Villány - vinařská obec s mnoha vinnými sklepy a muzeem vína, možnost nákupu vína ve vinném sklípku, fakultativně degustace 5-6 druhů vína. Odpoledne pobyt v lázních Harkány.
6. den: fakultativně společný nákup maďarských specialit, celodenní pobyt v lázních Harkány. Odjezd do ČR ve večerních hodinách, noční přejezd.
7. den: Příjezd do ČR v časných ranních hodinách.
Lázeňský areál Harkány: mimo hlavní sezónu je náv­štěv­ní­kům k dis­po­zi­ci léčebná část se saunovým světem - ven­­kov­­ní, polokrytý a vnitřní bazén (36-38 °C), finské sau­ny, infra­sau­­na, par­ní kabina, tepidárium, bazén s gej­zí­rem, ja­cuzzi a Kneippův chodník a zá­žit­­ková část Harka, která zahrnuje venkovní bazén rozdělený na dvě části - relaxační a plaveckou (30-36 °C) a 2 vnitřní zážitkové bazény s masážními prvky (lehátka s per­lič­kou, vodní trysky a hlavice), atrakcemi a skluzavkami (30-32 °C).
Termíny: 17.4. - 23.4., 4.10. - 10.10.
Nástupní místa:
TRASA:
Praha - Kolín – Kutná Hora - Havlíčkův Brod - Jihlava - Brno
*
v obou termínech je možný odjezd z Hradce Králové a Pardubic - svoz mikrobusem do Kolína (bez příplatku).
Cena zahrnuje: 4x ubytování, 4x snídani, 4x večeři, balíček služeb, dopravu autobusem včetně výletů, pobytovou taxu, služby průvodce.
Cena nezahrnuje: vstupné do lázní, cestovní pojištění včetně storna.
Balíček služeb: občerstvení hned po příjezdu, nápoj k večeři (2 dcl vína/3 dcl piva/2 dcl nealko), kávu zdarma po celý den, vypůjčení županu, večerní program s živou hudbou.
Příplatky: 1-lůžkový pokoj 1.000 Kč, pokoj s balkonem 200 Kč/os.
Ubytování: Hotel Forrás***
Hotel se nachází cca 250 m od lázeňského areálu a cca 250 m od centra města. Hotel nabízí dvoulůžkové pokoje s balkonem (1. patro), bez balkonu (2. patro), pokoj Superior (balkon, obývací místnost a ložnice) pro 2-4 osoby a bezbariérový pokoj (přízemí). Možnost 1 přistýlky. Vlastní sociální zařízení, TV, lednička, klimatizace (pouze v 2. patře za poplatek), župan na pokoji, WiFi.
Pořadatel: CESTA Travel Agency, s.r.o., IČ: 26735997

Kapacity, termíny a ceny

2-lůžkový pokoj

Cena od: 7990,- Kč (4 noci), Typ kapacity: hotelový pokoj, Obsazenost:
Hotel nabízí dvoulůžkové pokoje s balkonem (1. patro), bez balkonu (2. patro), pokoj Superior (balkon, obývací místnost a ložnice) pro 2-4 osoby a bezbariérový pokoj (přízemí). Možnost 1 přistýlky. Vlastní sociální zařízení, TV, lednička, klimatizace (pouze v 2. patře za poplatek), župan na pokoji, WiFi.

4. 10. 2024 - 10. 10. 2024
Cena od 7 990 Kč (4 noci)
  

Celkem 1 termínů

Body zájmu

HARKÁNY

Město Harkány se nachází v jižním Maďarsku, téměř u chorvatských hranic. Leží v proslulém vinařském kraji Villány-Siklós, nedaleko ... více

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé