Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Festival čabajkyFestival čabajkyFestival čabajky

kód: GYULVsc BUS klobasy

Světový festival klobás a termální lázně Gyula (Vsc HUN -31124)

Tématické zájezdy BUS

Lokalita: Gyula
Cena od: 6.990,- Kč
Doprava: autobus (Ostrava, Frýdek-Místek, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Frenštát p.R., Rožnov p. R., Valašské Meziříčí, Vsetín, Vizovice, Zlín, Otrokovice)

Světový festival klobás a termální lázně Gyula

Popis zájezdu
4-denní autobusový zájezd nejen za koupáním do termálních lázních Gyula. Oáza odpočinku i spousta zábavy a veselých atrakcí nejen pro děti, ale i pro a dospělé. Zájezd je spojen s návštěvou jedinečného festivalu klobás, který je největším svého druhu na světě a patřím k nejnavštěvovanějším akcím v Maďarsku. Oko potěší i návštěva netypického náměstí Evropy ojedinělé místo ve slovenském Komárnu, které zahrnuje komplex 40 budov, představujících architekturu Evropy.
Program:
1. den - odjezd ve velmi brzkých ranních hodinách, průjezd Slovenskem do Maďarska až k hranicím s Rumunskem do termálních lázní GYULA (hradní lázně s osmi krytými a otevřenými bazény, plaveckým bazénem, mimořádně kvalitní wellness centrum v historických prostorách bývalé jízdárny). Přejezd na ubytování. Večeře a nocleh.
2. den - snídaně, přejezd do města BÉKESCSÁBA (místo, kde se každoročně koná největší slavnost klobás na světě – Csabai Kolbászfesztivál, a který je doprovázen bohatým programem a fantastickými gastronomickými zážitky), odpoledne návrat do lázní a relaxace v “termálech” s alkalickou vodou, která obsahuje hydrogenuhličitany a velký obsah minerálních solí, kde se léčí poruchy pohybového a gynekologického ústrojí. Jako pitná kúra je vhodná pro léčbu poruch zažívacího ústrojí). Večeře a nocleh.
3. den - po snídani relaxace v lázních, poté odjezd a zastávka v KOMÁRNU (náměstí Evropy – jedna z největších turistických atrakcí. Jedná se o komplex staveb s typickými prvky architektury 40 evropských zemí a regionů, naleznete zde budovy z Walesu, Vatikánu, Irska, Islandu, Grónska, či Transylvánie, dále pak čtyři historické brány a sochy patronů Evropy, či sochy uherských panovníků, 33 m vysokou vyhlídkovou věž, oblíbená zastávka turistů). Odjezd do ČR. Předpokládaný příjezd do posledních nástupních míst v pozdních nočních, popř. v brzkých ranních hodinách.
Ubytování a strava:
2x nocleh v hotelu (2 lůžkové pokoje s příslušenstvím) s polopenzí.
Cena zahrnuje:
doprava zájezdovým autobusem, poplatky a parkovné, 2x nocleh s polopenzí v Maďarsku, průvodce, kompletní cestovní pojištění včetně připojištění léčebných výloh, zákonné pojištění CK proti úpadku.
Cena nezahrnuje:
vstupné do lázní, dále pak vše co není uvedeno v „CENA ZAHRNUJE“.
Doporučené kapesné: cca 15 000,- HUF cca 20,- EUR.
Nástupní místa:
Ostrava-Svinov, Frýdek-Místek, Frenštát p. R., Rožnov p. R., Val. Meziříčí, Vsetín, Vizovice, Zlín, Otrokovice, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno.
Pořadatel: VSACAN TOUR, s r.o., IČ: 44741561

 

Kapacity, termíny a ceny

2-lůžkový pokoj

Cena od: 6990,- Kč (2 noci), Typ kapacity: hotelový pokoj, Obsazenost:
2-lůžkové pokoje s příslušenstvím

25. 10. 2024 - 27. 10. 2024
Cena od 6 990 Kč (2 noci)
  

Celkem 1 termínů

Body zájmu

Gyula

GYULAKam pohlédneme, spatříme květinové záhony, růžové zahrady, zelenající se parky a romantické promenády: Gyula je ideálním cílem ... více

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé