Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Aquaparky Mad'arsko

3.7.2015

Aquaworld Budapešť


Dopřejte dětem zážitky v největším zastřešeném vodním tematickém parku Evropy!
Nechte je vydovádět a prožijte s nimi nezapomenutelné prázdniny!

Vodní svět je situován v severní části Budapešti, poblíž mostu Megyeri, v blízkosti městského centra. Je snadno dosažitelný z městského okruh M0.
Vodní zážitkový park po celý rok nabízí nezapomenutelnou zábavu pro každou věkovou skupinu. Dechberoucí podívanou je kostel v Angkoru obklopený visutými mosty, věžemi a bazény. Hosté, kteří nás navštíví, se mohou cítit jako dobrodruzi, jako kdyby přišli do jiného světa: ruiny kostela v Angkoru s nádechem trop, visuté mosty, palmy, bazény s vlnami, horský potok, 17 zážitkových bazénů a bazénů pro děti uvnitř i venku. Dobrodružství a dávku adrenalinu zajišťuje kromě 11 speciálních skluzavek také bazén pro surfaře, míč plovoucí po vodě, volejbalové hřiště a zážitkový park. Na menší čeká hřiště, bazén pro děti, dětský hrací koutek a Bongo Kids Club s dozorem. Komplex pravidelně nabízí místo pro noční zábavu při koupání a tematické rodinné víkendy.

Ubytování v Budapešti: HOTEL AQUAWORLD RESORT BUDAPEST****

 


Aquaticum Debrecen


Mediteránní zážitkové lázně s tropickými rostlinami, množstvím klouzaček různých délek, jacuzzi, jeskynním bazénem, umělým vlnobitím, dětským bazénem, očekávají návštěvníky všech věkových kategorií.
První přírodní rezervace Aquaticum Zdraví a Spa centrum v zemi, Debrecen posezení, srdce Velkého lesa. Spa centrum nabízí novou generaci komplexních služeb všeho v roce 2014. Vedle hotelu lázně, plavání, krytými středomořskými lázněmi, saunami, lékařské oddělení, wellness ostrov, thajská masáž centrum, zubní centrum a restaurace dietní kuchyň pro hosty bezstarostné zábavy, užít si.
Jsme jedna z nejlepších přírodních rezervací v Maďarsku v a unikátních zařízení Spa Center!

Aquapark Hajdúszoboszló

První aquapark v Maďarsku, vybudovaný v roce 2000, s přímořským světem, dětskými atrakcemi včetně vodu stříkajícího slona, gigantickou skluzavkou, černou dírou i proudící řekou.
Návštěvníci sjíždějící z 12 metrů vysoké věže si mohou vybrat devět možností, jak se dostat do vody s velkým šplouchnutím. Je zde i čtyřtraťové obrovské kamikadze, mohutná skluzavka, "černá díra" a "šílená řeka" (u posledních dvou nutno mít plovací vesty).
Děti pobaví maličké vodopády, v bazénu stojící sloni (jako živí), dětská skluzavka a dřevěné hřiště.
Centrum skluzavek se nalézá v zadní části koupaliště na ploše 1 ha. Milovníci této zábavy si mohou koupit vstupné  na celý den. Protože se kapacita aquaparku už v prvních dvou letech zdála nedostatečná, zvětšili jsme její plochu dvojnásobně a přistavěli tři nové atrakce ( Niagara, big hole, twister ), a to včetně skluzavek v délce přes 1 km.
Kdo se unaví klouzáním, může si odpočinout v proudící řece nebo 3 nových bazénech (pro dospělé, děti a nejmenší). V bazénu pro nejmenší pak stojí vodní hrad.

Aquaréna Mogyoród


Atraktivní aquapark v nádherném prostředí jen 18 km od Budapešti. Kromě 26 skluzavek patří k hlavním lákadlům 300 m dlouhá pozvolna tekoucí řeka, obklopující ostrov a vytvářející jezerní jeskyni. Svoje místo tu má i bazén s protiproudem, vodopád, jacuzzi s 35 °C teplou vodou.
Aquarena je jedním z nejatraktivnějších aquaparků Maďarska. Všem věkovým kategoriím umožňuje aktivní odpočinek. Rozloha aquaparku je 11,5 ha a nachází se v krásném prostředí 18 km vzdáleném od centra Budapešti. Kromě  26 klouzaček je jednou z hlavních atrakcí aquaparku 300 m dlouhá řeka, Lassú Folyó, tekoucí okolo ostrova. Tajemnými světly Modré Jeskyně (Kék Barlang) připomíná přírodní útvar Ostrova Capri.
Nachází se tu i zážitkový bazén pro dospělé s protiproudícím systémem, vodopádem a houbami. O relax je postarané i v Jacuzzi s teplotou 35°C. Dětský bazén nabízí i těm nejmenším zábavní skluzavky se zvířecími tvary. Aquapark je dostupný jen v letní sezoně.


Aquacity Zalaegerszeg


Na rozloze 7,5 ha se rozprostírá vodní park s 18 skluzavkami o délce 54 – 120 m, bazén s umělým vlnobitím, skokanský bazén, tekoucí řeka, dětská zóna i baby bazén; k pohodlí návštěvníků slouží i obchody, restaurace a bufety na území aquaparku.
Seznam bazénů:


„Dětská vana“
Nachází se zde růžový slon, sprcha ve tvaru muchomůrky, klaun, který stříká vodu a také skluzavka pro batolata, na které čeká 30-55 cm hluboká voda s teplotou 28 až 30°C.
„Dětské bazény“
Jsou zde 3 skluzavky, vodní děla, interaktivní cesta s kokosovými palmami. Voda je hluboká mezi 0 až 90cm s teplotou 28 až 30°C.
„Mořský bazén„
Moře je obrovský zážitek, který si můžete vychutnat v tomto bazénu, který je podobný všem těm mořím, která jsou největší. Bazén se neustále prohlubuje, má teplotu 25-27 °C což je osvěžující a čeká v horkých letních dnech na milovníky vodních dobrodružství.
"Jacuzzi bazény"
3 samostatné, asi 103 cm hluboké výřivky, 35-38°C horké vody čeká na ty, kteří si chtějí pořádně odpočinout.
"Lazy river"
Proudící, 300 m dlouhý, 100 cm hluboký bazén  s teplotou 25-27°C se nachází ve středu aquaparku a je nejnovější atrakcí. Je vhodný pro všechny věkové kategorie.
"Venkovní bazén"
Nepravidelný tvar 1500 m 2 vodní plochy se postupně prohlubuje mezi 0-150centimetrů bazénu s teplotou 25 až 27°C. Bazén je vhodný pro ty, kteří chtějí hrát míčové hry nebo si zaplavat. 
"Skákací bazén"
Ve středu aquaparku se nachází  4 m hluboké a 25 až 27°C bazénky. 3 různé výšky skokanských můstků na útesu a na okraji je vodní lezecká stěna, která čeká na příznivce adrenalinu.

Aquapark Annagora-Balatonfüred


V Maďarsku druhý největší aquapark, který se nachází v centru města Balatonfüred.
Tisíce vzrušení a dobrodružství pro každou věkovou kategorii.
Vyhřívaný krytý a venkovní bazény, dětské bazény, 12 tobogánů a obří skluzavka na váš čeká i za nepříznivého počasí.
Kromě bazénů a skluzavky, sauny, parní lázeň na vás čeká i ledová jeskyně, která pomáhá omladit.



Sběratelé turistických známek, si zde mohou zakoupit známky. V Budapešti například známku s čísly 100, 103 a 104. V Debrecenu známku s číslem 80. V Hajdúszoboszló známky s čísly 1 a 2. Ve městě Zalaegerszeg si lze zakoupit známku s číslem 150 a ve městě Balatonfüred známku s číslem 26.

 

No. 1 - HAJDÚSZOBOSZLÓ - HUNGAROSPA

No. 2 - HAJDÚSZOBOSZLÓ - VÁROS

No. 26 - BALATONFÜRED - ÉSZAKI PART

No. 80 - DEBRECEN - DÉRI MÚZEUM

No. 100 - MAGYARORSZÁG FŐVÁROSA - BUDAPEST - PARLAMENT

No. 103 - BUDAPEST - MÁTYÁS TEMPLOM

No. 104 - BUDAPEST - SZÉCHENYI LÁNCHÍD

No. 150 - ZALAEGERSZEG - MAGYAR OLAJ-ÉS GÁZIPARI MÚZEUM

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé