Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Bükfürdő - ideální místo pro rodinnou dovolenou

26.4.2016

Bükfürdő je ideálním místem pro rodinnou dovolenou, wellness i léčebné pobyty.
V Bükfürdő na vás čekají druhé největší léčebné lázně, aquapark a koupaliště v Maďarsku, jež patří k nejznámějším v Evropě, stejně jako nejmodernější svět saun a speciální Medical wellness centrum nabízející dokonalou možnost relaxace pro všechny věkové skupiny.
Lázně, rozkládající se na ploše o velikosti 14 hektarů jsou skutečným vodním komplexem s celkem 32 bazény a více než 5200 m2 vodních ploch, jenž je ideální pro všechny, kdo touží po léčbě, odpočinku, koupání a relaxaci.

Městečko Bük se nachází cca 110 km od Vídně a Bratislavy, takže je snadno dostupné i ze všech koutů České republiky. Jeho příjemné klima a dobré ovzduší zajišťují po celý rok skvělé prostředí.
Vedle kompletně zrekonstruovaného Centra zdraví a zážitků Bükfürdő se na své hosty toužící po klidném odpočinku i nevšedních zážitcích těší s četnými dalšími novinkami. Požadavky návštěvníků hledajících možnost aktivního odpočinku uspokojí lezecké centrum, golfové hřiště, hřiště pro dospělé s venkovními fitness přístroji, které jsou vhodné i pro tělesně hendikepované návštěvníky, půjčovna jízdních kol a jiné aktivity.

Restaurace, bufety, cukrárny nabízejí  nespočet jídel a laskomin k uspokojení svých zákazníků, vždyť maďarská kuchyně patří mezi nejznámější. Stačí jen vyslovit pörkölt (čti perkelt), langoš, paprika, krémes (čti krémeš) aj.

Ubytování v termálních lázních Bükfürdő nabízíme v hotelech: Répce 3*, Répce Gold 4*, Danubius Spa Resort Bük 4* - ALL INCLUSIVE, Greenfield Spa & Golf 4* - ALL INCLUSIVE.

Vlastní doprava nebo autobus 8-denní a krátkodobé pobyty - více na www.erli.cz

Při poznávání okolí můžeme doporučit odkaz na Turistické známky mapující málo známá místa, která si zaslouží pozornost.

Maďarsko vás očekává.

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé