Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

FESTIVAL ČABAJSKÉ KLOBÁSY - MAĎARSKO - BÉKÉSCSABA

3.10.2012

Pozor, pozor, blíží se kulinářská akce, na kterou se někteří účastníci připravují dlouho do předu. Velkolepý a jedinečný festival čabajské klobásy v Békescsabě je tady již za pár dní!!!
Pokud jste ještě neměli to štěstí zažít tento svátek čabajek a dobrého jídla a pití, neváhejte a využijte naši CK ERLI, která Vás nejenom na tento festival dopraví, ale také Vám ukáže mnohé jiné zajímavosti v okolí. Ve městě Gyula např. hrad na jezeře a "stoletou" cukrárnu nebo ve městě Kecskemét centrum výroby originál meruňkovice a prohlídku celé manufaktury (ochutnávka je samozřejmostí). Každý den je naplánovaný také pobyt v termálních lázních, ve kterých si báječně odpočinete a zrelaxujete své tělo i mysl.

FESTIVAL ČABAJSKÉ KLOBÁSY
Termín: 18. – 21.10. 2012
Cena: 4.990,- Kč
Doprava: BUS


Program:
1.den  (čtvrtek) – odjezd z Ostravy směr Brno, hraniční přechod ČR-SR, přejezd Slovenskem do  Maďarska. Dopoledne příjezd do romantického města Velké uherské nížiny KECSKEMÉT.
Na centrálním náměstí stojí několik kostelů různých církví, secesní radnice se zvonkohrou, nádherně zdobená budova „Cifra Palota – Pestrý palác“. Návštěva manufaktury a muzea pálenky – prohlídka a ochutnávka originál meruňkovice. Odpoledne odjezd do městečka OROSHÁZA – ubytování, možnost koupání v termálních lázních, nocleh.

2.den (pátek) – snídaně, odjezd do lázeňského města GYULA, které leží na hranicích s Rumunskem. Středověký hrad na jezeře – jediný dochovaný cihlový hrad v Maďarsku. Návštěva „Stoleté cukrárny“ (založena roku 1840) – nebývalý cukrářský zážitek. Možnost koupání v Hradních termálních lázních.  Večer odjezd zpět na nocleh.

3.den (sobota) – snídaně, odjezd do Békéscsaby„aktivní“ účast na evropsky proslulém „Festivalu čabajské klobásy“. Zažijete jedinečnou hostinu – originál maďarské klobásy, zabijačkové pochoutky, kotlíkové guláše, soutěž o nejlepší klobásu, uzenářská výstava, přehlídka vín a vybraných pálenek, tradiční folklór. Odpoledne odjezd zpět na ubytování - možnost koupání v termálních lázních Orosháza. Nocleh.

4.den (neděle) – snídaně, předání pokojů. Odjezd do BUDAPEŠTI (hlavní město Maďarska) – okružní jízda městem, krátká prohlídka historického centra. Odpoledne návrat zpět do ČR přes Slovensko. Příjezd ve večerních hodinách (cca do 22.00 hod.).
Pro více informací klikněte ZDE.

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé