Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Lázně Sárvár - Maďarsko

12.8.2013

Ozdravná kúra pro prarodiče, zážitek pro vnuky a volný čas pro rodiče...

Lázně Sárvár mající již dlouholetou tradici, prošly velkou proměnou a rozšířením v rámci rozsáhlých investic.

Nově postavená široká chodba zde symbolicky spojuje minulost a přítomnost i jednotlivé generace. Z impozantní lázeňské haly, kde prarodiče mohou léčit své unavené údy v bazénech s léčivou vodou, lze chodbou projít do nové moderní haly, kde je vše připraveno pro rodinnou zábavu.

Nová lázeňská hala je rájem pro mladé a rodiny s dětmi. V jedné části se nachází oddělený bazén pro ty nejmenší a hned vedle i obří bazén s vířivkami pro rodiče. Z něj mohou snadno sledovat své koupající se ratolesti. A mezitím, co tatínkové z vířivého bazénu sledují své potomky, maminky se mohou nechat hýčkat nějakou beauty procedurou nebo masáží.

Ve "světě miminek" je vytvořena pro pohodlí rodin s malými dětmi dětská kuchyň, malé dětské hřiště a koutek pro maminky s miminky.

I větší děti a mládež si tu najdou svou zábavu. Tři obrovské tobogány se vinou, napůl venku, napůl uvnitř. Dále pro odvážnější je zde 8 metrů vysoká horolezecká stěna a jeden bazén s umělými vlnami pro surfaře - tedy celá škála zážitků.

A když už jsme vyzkoušeli všechno, můžeme se vydat o patro výš, kde je terasa na opalování, místo pro odpočinek a školička pro děti. Odborný personál se zde postará o Vaše děti po dobu Vašeho pobytu v léčivé vodě nebo v obnoveném wellness centru.

Ve venkovním areálu je toho také spousta. Kromě stávajících zážitkových lázní, dětského a plaveckého bazénu a bazénu s umělými vlnami, přibyl nový bazén s vodním hřištěm a tři obrovské tobogány. Připravit se, pozor, ... a jedeme!!! Alespoň jednou by jste to měli zkusit!

Voda v bazénech je čištěna od bakterií speciální ultrafiltrační technologií bez přidání chlóru, což je unikátní novinka nejen v Maďarsku, ale i v celé Evropě. To je jistě výborná zpráva pro osoby s citlivou pokoužkou, pro děti a astmatiky.

Lázně SÁRVÁR Vás očekávají za každého počasí.

Pro více informací o ubytování ve městě Sárvár klikněte: ZDE

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé