Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Maďarsko autobusem termální lázně Zalakaros, Bukfürdö

17.1.2024

Vstupte do světa relaxace s lázeňskými zájezdy.  

Chcete si odpočinout od každodenního shonu a načerpat nové síly? Pak jsou lázeňské zájezdy tím nejlepším, co pro sebe můžete udělat. Nabízíme vám širokou škálu lázeňských zájezdů v různých destinacích. Široké portfolio léčebných procedur zabezpečí, že si svůj pobyt užijete na maximum a posílíte vaše fyzické i psychické zdraví.   
Kromě toho vám zajistíme také dopravu do destinace, komfortní ubytování, výbornou kuchyni a bohatý program doprovodných aktivit. Lázeňské zájezdy jsou skvělou příležitostí, jak si odpočinout, načerpat nové síly a zlepšit své zdraví.

TERMÁLNÍ LÁZNĚ ZALAKAROS

8. 3. - 10. 3., 11. 10. - 13. 10. 2024

Termální lázeňský areál GRÁNIT ZALAKAROS nabízí letní termální koupaliště s aquaparkem, kryté lázně a léčebné centrum, saunový svět. Celý lázeňský areál má celkem 25 bazénů o teplotě 28 – 36 °C a je rozdělen na několik částí. V lázeňském domě naleznete bazény pro sedící s různou teplotou léčivé vody a termální bazén. Léčebné centrum nabízí vnitřní i venkovní bazény s léčivou vodou a vířivkami.
Voda lázní je vhodná k léčbě pohybového ústrojí, chronických zánětů a degenerativních změn kloubů, poruch nervové soustavy, nemocí srdcového a krevního oběhu, poruch metabolismu, chronických gynekologických a zubní zánětů. Kromě toho se voda může použít při rehabilitaci a doléčování po nehodách a ortopedických operacích.

TERMÁLNÍ LÁZNĚ BÜKFÜRDÖ

12. 4. - 14. 4., 22. 11. – 24. 11. 2024

Lázeňský areál Bükfürdö patří k nejoblíbenějším a nejnavštěvovanějším maďarským termálním lázním. Komplex s 27 bazény s termální (30 - 38 °C) i normální (22 - 26 °C) vodou, skluzavky, tobogány, kamikadze, Saunový svět - parní sauna, ledová kabina, aromatická sauna a venkovní finská sauna. Termální voda je vhodná pro léčení poruch pohybového ústrojí, pro poúrazovou terapii a pro léčení nemocí páteře.

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé