Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Maďarsko Hévíz hotel Lotus Therme Spa AKCE 7=6

30.11.2023

Termální lázně Hévíz - hotel LOTUS THERME SPA

AKCE: 7=6 zakoupení 75 dnů předem

Hotel LOTUS THERME HOTEL & SPA***** má k dispozici vnitřní a venkovní bazén (30 °C), bazén s léčivou termální vodou (38 °C), meditační a relaxační bazén, masážní lůžka a trysky, vířivka Jacuzzi, finská sauna, zahradní sauna, laconium-místnost se suchým 30 °C teplem, parní lázeň, aromatická světelná sauna, infrasauna, saunové rituály, Kneippův bazén, fitness centrum, tělocvična, solárium, jóga, cvičení na formování postavy, různé druhy masáží (čínské, thajské, sportovní) a ajurvéda. Návštěvníkům je plně k dispozici terapeutické oddělení se službou odborných lékařů, tradiční hevízské bahenní zábaly, galvanické a uhličité koupele, inhalace, oxygenoterapie, ultrazvuk, léčebné masáže, elektroterapie a solná jeskyně z bloků soli z Mrtvého moře.
Lotus Therme Beauty Spa nabízí kosmetické ošetření obličeje a těla, čokoládový a kávový zábal, manikúra, pedikúra, kadeřnictví. V rámci sportovních a volnočasových aktivit je pro návštěvníky k dispozici 6 jamkové golfové hřiště Pitch & Putt, Driving Range, Putting Green, Pitching Green, 4 venkovní tenisové kurty, boccia (pétanque pro tělesně postižené) hřiště, lukostřelba, nordic walking, stolní tenis, jízda na koních a výlety.

Na jihozápadním konci Balatonu, v západním údolí severojižního hřebene, se nachází lázeňské jezero Hévíz, známé již od dob Římanů. Oblast kolem lázeňského jezera Hévíz se vyznačuje vysoce členitou horskou strukturou. Zdroj jezera byl pravděpodobně vytvořen podél severojižních a severozápadních a jihovýchodních zlomových linií.

Celosvětově uznávaná léčba v Hévízu je založena na termálním jezeře, léčivé vodě a bahně, které dnes již nese titul Hungarikum. S 200 letou lékařskou historií nabízejí léčení pro každého.

 

 

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé