Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Maďarsko - Velikonoce

2.4.2014

Prožijte svátky jara plné relaxace a odpočinku v maďarských termálních lázních. Ať už se rozhodnete pro kterékoliv lázně, věřte nám, že si skvěle odpočinete a vaše tělo i mysl se po zimě dokonale zregeneruje. Jako příklad uvádíme vybrané lázně v Maďarsku:

LÁZNĚ BÜKFÜRDO
V termálních lázních očekávají hosty kryté, částečně kryté a otevřené bazény, z nichž termální bazény jsou o teplotě 32-34 °C, léčebné bazény 32-39 °C a dětské bazény 28-32 °C. Kromě výše uvedených zde naleznete plavecký bazén, terapeutické, ponorné i skluzné bazény.
více informací a fotky

LÁZNĚ SÁRVÁR
Lázně s komplexem krytých a venkovních bazénů a wellness koupelí nabízí návštěvníkům služby v bazénech o teplotě 30-36 °C, v bazénu s vlnobitím, v dětském dobrodružném bazénu a v bazénu pro batolata. K dispozici jsou dále léčebná centra, wellness centra, přímořské zahrady, fitness oddělení, solária, říše saun a pohostinská zařízení.
Především tyto lázně jsou svým uzpůsobením vhodné pro rodiny s dětmi.
více informací a fotky

LÁZNĚ ZALAKAROS
Léčebné lázně s venkovními a krytými bazény s termální vodou obsahující chlorid sodný, hydrogenuhličitan, jodid a bromid se řadí mezi siřičité termální lázně. Je zde také dětský bazén s tobogány a bazén určen pro sportovce. Teplota termální vody 32–36 °C je využívána při léčbě ženských chorob, kožních nemocí, pohybového ústrojí aj. V tzv. Léčebném centru se poskytují náročnější lázeňské služby a k dispozici jsou perličkové sedací lázně, termální bazén a bazén jacuzzi.
více informací a fotky

Tak neváhejte a prožijte Velikonoce v maďarských lázních.

Ze zdejších léčebných vod se dokonce vyrábí i kosmetické produkty jako např. šampon, pleťový krém či masážní krémy.
Všechny tyto produkty najdete v maďarských prodejnách ERLI v Ostravě, Havířově nebo v Klimkovicích. Případně můžete objednávat i přes internet.
Pokud si tedy léčebné účinky termálních vod oblíbíte, určitě tyto produkty vyzkoušejte a budete tak mít kousek Maďarska vždy při sobě.

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé