Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Sárvár - hotel Park Inn 2016

8.10.2015

Hotel Park Inn v Sárváru - ceny 2016

Maďarské město Sárvár nacházející se v západní části Maďarska bylo majetkem jednoho z nejznámějších uherských aristokratických rodů Nádasdy (žila zde hraběnka Báthory a byl zde natočen film téhož jména od režiséra Jakubiska).
Arboretum o rozloze 10 ha náležející kdysi k hradu má nespočet vzácného rostlinstva, více než 350 druhů stromů a keřů.

Termální a wellness areál prošel nedávno rekonstrukcí, i když byl otevřen v r.2002. Návštěvníci mohou využívat komplex krytých a venkovních léčebných lázní a wellness koupelí. Četnost bazénů, skluzavek, světa saun nabízí vyžití jak pro dospělé, tak i pro děti.

Hotel PARK INN v Sárváru je propojen s termálními lázněmi krytou chodbou. Hotel nabízí pokoje Standard s možností 1 přistýlky, rodinné pokoje = 2 pokoje Standard propojené dveřmi nebo apartmán s 1 ložnicí a obývacím pokojem se 2 přistýlkami (v případě objednání „rodinného pokoje“ hotel poskytne budˇ 2 pokoje Standard propojené dveřmi nebo apartmán s 1 ložnicí a obývacím pokojem s možností 2 přistýlek. Hotel předem nemůže závazně potvrdit, kterou z těchto 2 variant ubytování poskytne).
Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, fénem, individuálně regulovatelnou klimatizací, telefonem, TV-SAT (ČT24), rádiem, připojením na internet ZDARMA, trezorem, mini-barem, některé pokoje s balkonem (CK nezaručuje pokoj s balkonem).
Hotelové služby
Restaurace a bar La Caraffa s venkovní terasou nabízí bohaté bufetové snídaně a večeře. Graffiti bar, dětský koutek, kulečník, stolní fotbal a šipky. Recepce, směnárna CZK na HUF bez poplatků, vlastní parkoviště a podzemní garáže za poplatek – platí se na místě.
Fitness, wellness, sport
Hosté mají neomezený vstup do lázní (vnitřní a venkovní bazény s termální léčivou vodou, vnitřní a venkovní zážitkové bazény, vnitřní a venkovní plavecký bazén). „Svět sauny“ v antickém stylu je za příplatek.

AKCE 4 = 3  (4.1. – 11.3., 1.12. – 23.12., nástupy kdykoliv)
AKCE 4 = 3   (20.3. – 25.3., 3.4. – 13.5., 22.5. – 1.7., 28.8. – 21.10., 6.11. – 1.12., nástupy neděle)
AKCE 7 = 6  (4.1. – 23.12., kromě svátků)

Ceny hotelu PARK INN pro r.2016

Alkalicko-hydrogenkarbonátový a sodíko-chloridový léčivý pramen je především vhodný při léčbě nejen chorob pohybového ústrojí, nýbrž i k léčbě chronických katarů dýchacích cest a gynekologických potíží.

Z vody jednoho místního pramene se odpařováním získává sůl, tzv. Sárvárské termální krystaly, které se používají do koupele, popř. k inhalaci při onemocnění dýchacích cest.

Turistické zajímavosti: arboretum, středověký hrad, města: Szombathely, Sopron a Köszeg, jakož i řeka Rába, která teče podél města Sárvár a je rájem milovníků vodních sportů.

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé