Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Termální lázně Hajdúszoboszló

24.6.2014

Západně od druhého největšího města Maďarska, Debrecenu, leží známé lázeňské město s největším termálním areálem v Maďarsku - HAJDÚSZOBOSZLÓ.

Bazény jsou rozmístěny v parku o rozloze 30 hektarů a jsou otevřené od 1. května do 30 září. Komplex zdejších bazénů je mezi návštěníky velmi oblíben a nabízí příjemné zážitky se širokým výběrem pro všechny věkové kategorie.

Na zdejší pláži se nachází mimo jiné bazén "Pobřeží Středozemního moře", který je největším plaveckým bazénem ve střední Evropě. Středomořská atmosféra je navíc umocněna písečnou pláží, pirátskými loděmi, majákem a řadou palem.

AQUAPARK
Aquapark se nachází na pláži. Pro vstup je nutné zakoupit si zvlášť vstupenku. Pro návštěvníky starší 12 let, nabízí skluzavkový park 9 typů obřích skluzavek (čtyřdráhová závodní skluzavka, kamikadze, tobogán, "černá díra", divoká řeka, gigantická skluzavka, Niagara, "velká díra" a twister). Pro děti mladší 10 let jsou zde miniskluzavky, vodní hrad a proudící řeka.

Aquapark se v tuto chvíli navíc ještě více rozšiřuje. Po dokončení zde bude 6 nových extrémních skluzavek (tunel volného pádu, vodní smyčka, supervlna, tsunami, vesmírná loď, vodovod), 20 metrů vysoká lezecká stěna a zážitkový aquapark pro děti.

Rozšíření aquaparku by mělo být dokončeno nejpozději do 1.7.2014.

KRYTÉ TERMÁLNÍ LÁZNĚ
Kryté termální lázně jsou otevřené po celý rok od 7:00 hod. do 19:00 hod. Složení vody je identické ve všech termálních bazénech, jediným rozdílem je její teplota.

Nahnědlá barva vody je způsobena obsahem jódu a ostatních minerálních látek, což je také příčinou toho, proč termální voda bývá nazývána "tekutým zlatem". Doporučená doba pro koupání v termálních bazénech je 20 minut. Koupání může být opakováno denně s individuálně řízenými přestávkami.

Zdejší certifikovaná termální voda působí blahodárně zejména při léčbě:
chronická artritida, degenerativní artróza, zánětlivá onemocnění páteře, chronická neuropatie, neuralgie, paralytické stavy následkem pozdních účinků poliomyelitidy, mrtvice, operace mozku nebo jiných stavů, chronická bolest svalů, rehabilitace po sportovních a jiných úrazech, zlomeniny kostí, typy arteriosklerózy, chronická gynekologická onemocnění, sterilita a chronická onemocnění kůže

Termální lázně prošly tento rok rekonstrukcí, a tak již v těchto dnech můžete využívat renovované prostory krytých i venkovních bazénů.

KRYTÉ LÁZNĚ AQUA-PALACE
Kryté lázně Aqua-Palace vítají návštěvníky všeho věku po celý rok.
Exkluzivní lázeňské bazény vodního světa připomínají různá období a místa: tropickou lázeň, lázeň v ledové jeskyni, lázeń v kině, termální lázeň Pávai, lázeň Ganges, románskou lázeň, mořskou lázeň a lázeň v jeskyni.

V části dětského světa vítají batolata bazény pro miminka a rodinné bazény, roztomilé figurky zvířat a skluzavky. Celodenní zábava je zaručena hrací místností a hracím domem pro děti.
Přebalovací místnost, kojící místnost a místnost pro odpočinek dětí nabízí hostům absolutní komfort.

Vodní palác navíc k ostatním službám nabízí rozsáhlou řadu wellness služeb: sauna, solárium, masáže, soukromé lázně, relaxační pokoje. Pro sportovní nadšence je zde k dispozici plavecký bazén, surfování ve stoje, squash a ostatní fitness služby.

Více informací o lázních Hajdúszoboszló: ZDE
Ubytování v Hajdúszoboszló: ZDE
Autobusem do Hajdúszoboszló: ZDE a ZDE

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé