Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

VÁNOČNÍ BUDAPEŠŤ

26.9.2012

Srdečně Vás zveme do vánočně vyzdobené Budapešti.

Prožijte sobotu plnou poznávání, ochutnávání, nakupování a koupání v termálních lázních. Odpočiňte si od domácího stresu a dopřejte si pohodu, o kterou se Vám postará delegát CK ERLI.

BUDAPEŠŤ
8.12.2012

Nástupní místa: Ostrava, Havířov, Frýdek-Místek, Třinec, Jablunkov

Program:
Odjezd z Ostravy směr Jablunkov a dále Slovenskem, hraniční přechod SR-MR Šahy, Budapešť.
Příjezd do Budapešti cca v 7.00-8.00 hodin. Prohlídka Pešti s výkladem: Hösök tere (Náměstí Hrdinů) a jeho okolí, hrad Vajdahunyad, ZOO, Veselé městečko, lázně Széchényi.

Po prohlídce Náměstí hrdinů a jeho okolí následuje okružní jízda Budapeští s výkladem: Andrássyho třída, Muzeum Teroru, náměstí Oktogon, Opera a jiné.
Přejezd přes Dunaj po Széchenyiho řetězovém mostě do městské části Buda: Hradní vrch, nultý kilometrovník, přejezd pod vrchem Gellért, Alžbětin most (Erzsébet híd), parkování poblíž tržnice. V tržnici možnost zakoupení klasických maďarských delikates, pálenky, vína, suvenýrů, textilu. Tržnice nabízí četné restaurace a bufety, směnárny.

Po prohlídce a nákupech v tržnici procházka po Váci utca (nákupní třída s kavárnami a cukrárnami) až na Vörösmarty náměstí, kde probíhá vánoční trh: prodej maďarských specialit a delikates, svařené víno, horký punč, výrobky lidových řemesel, živá hudba atd.…
V případě zájmu je možno pokračovat s průvodcem k Bazilice sv. Štěpána.

Odjezd cca v 17.00 hod. směr hraniční přechod MR-SR, zastávka na území Slovenska – možnost rychlého občerstvení, příjezd do ČR v pozdních nočních hodinách (Ostrava cca ve 24.00 hod.)

Více informací o zájezdu: ZDE


Pokud by se Vám zdál pouze jeden na všechny krásy Budapešti málo, neváhejte a vydejte se do ní autem nebo vlakem. My Vám rádi zajistíme ubytování podle Vašich představ.

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé