Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Víkendové a krátkodobé pobyty v termálech Maďarska autobusem

4.1.2024

Víkendové a krátkodobé pobyty v termálech Maďarska autobusem

Nabízíme pro vás, kteří nechtěji týdenní pobyty v termálních lázních, víkendové a krátkodobé pobyty autobusem do Maďarska.
Sympatické městečko Sárvár se nachází v západní části Maďarska, na břehu řeky Rába, uprostřed vodního ráje – moderního komplexu termálních lázní na skutečně světové úrovni. Pramen 43 °C termální vody s vyšším obsahem minerálních látek, sodíku, chloridu a hydrogenkarbobátu, vyvěrá z hloubky 1300 m. Má výborný vliv na léčení: osteoporózy, revmatizmu, pohybového ústrojí a na rehabilitaci sportovních úrazů a pooperačních stavů.
Termální areál Sárvár a město:
areál termálů a wellness koupelí byl otevřen v prosinci roku 2002 a je určen pro všechny věkové kategorie. Po celý rok jsou k dispozici následující služby: krytý léčebný bazén 30 °C, polokrytý léčebný bazén 36 °C, polokrytý zážitkový bazén 33 °C, vodní školka 30 °C, léčebné centrum, wellness centrum, přímořská zahrada, exkluzivní odpočívárny, fitness oddělení, solárium, říše saun, pohostinská zařízení, internet, kadeřník, kosmetika atd.
Zajímavostí města je především zámek hraběnky Alžběty Báthoryové (tzv. Krvavé hraběnky u nás známé jako Čachtická paní) – možnost prohlídky „Blatného hradu“. Dále arboretum a příjemné centrum lázeňského města, vzdáleného cca 120 km od hranic se Slovenskem a cca 70 km od hranic s Rakouskem.

termální lázně Sárvár - hotel PARK INN: 3 denní pobyt ALL INCLUSIVE

Termální lázně Bük jsou druhé největší lázně v Maďarsku a zároveň jedny z nejpopulárnějších lázní v Evropě. Na ploše 14 hektarů nabízejí 11 krytých, 4 polokryté a 11 otevřených bazénů naplněných termální i pitnou vodou.
Léčivá voda o teplotě 32–38 °C je vhodná k léčení poruch pohybového ústrojí, rehabilitacím, léčení chronických gynekologických a urologických zánětů, poúrazové následné léčbě. Rekreační park tzv. „lázně v lázních“ nabízí 3 terasy, čtyřdílný bazén, 2 sauny s bazénkem, masážní sprchy a solárium. V parku se nachází celoročně otevřené kryté zážitková koupele, zajišťující zábavu pro všechny věkové kategorie, např. atrakce „divoká řeka“, perličková vodní postel a bazén.
Hotely HUNGUEST Bük je spojení dvou bývalých hotelů (Répce a Répce Gold), které prošly celkovou rekonstruci. Hotely sítě Hunguest hotels rozsahem svých služeb uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Hotely jsou situovány v tichém prostředí obklopené stinnými listnatými stromy. Hotelový wellness ostrov nabízí vnitřní bazén, posilovnu, saunu, parní lázeň a jacuzzi. Z obou hotelů lze přejít rovnou do areálu léčebných lázní krytou spojovací chodbou.

termální lázně Bukfurdo - hotel HUNGUEST BÜK BT: 3 denní pobyt ALL INCLUSIVE

termální lázně Bukfurdo - hotel HUNGUEST BÜK BT: 3 denní pobyt - polopenze

termální lázně Bukfurdo - hotel HUNGUEST BÜK BT: 4 denní pobyt - polopenze - ALL INCLUSIVE

termální lázně Bukfurdo - hotel HUNGUEST BÜK BT: 5 denní pobyt - polopenze - ALL INCLUSIVE

termální lázně Bukfurdo - hotel HUNGUEST BÜK KAL: 3 denní pobyt - polopenze

 

 

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé