Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Výhodná cena - Hajdúszoboszló autobusem

27.2.2013

Pokud jste se rozhodli strávit část své letošní dovolené v proslulém lázeňském městě zvaném Hajdúszobozsló, ale váháte, který termín si zvolit, jistě Vás potěší fakt, že hned první pořádaný turnus (1.6. - 8.6.2013) je cenově zvýhodněný oproti ostatním.

UŠETŘÍTE AŽ 1.100,- kč

Termín: 1.6. - 8.6.2013
Doprava: autobus
Cena: 9.490,- Kč/osoba/7 nocí

Navíc jde o ubytování v hotelu HUNGAROSPA THERMAL.
Tento velice příjemný, tříhvězdičkový hotel nabízí 1 a 2-lůžkové pokoje s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, TV, telefonem, minibarem, sejfem a klimatizací.
Hotel je v přímém sousedství termálního areálu a hosté do něj mají samostatný vstup.

V ceně je samozřejmě zahrnuto:
doprava autobusem, ubytování, pobytová taxa, polopenze, využití hotelových bazénů, sauna, infrasauna, pára, každodenní neomezený vstup do areálu termálních lázní, vstup do krytého plaveckého bazénu, vstup do zážitkových lázní AQUA-PALACE, služby delegáta CK, zákonné pojištění CK

Více informací na našich webových stránkách: ZDE

A na co vše se můžete těšit?

Bazény rozmístěné v parku o rozloze 30 hektarů jsou stejně jako celý komplex mezi návštěvníky velmi oblíbené a nabízí příjemné zážitky se širokým výběrem pro všechny věkové skupiny.

Nejžhavější novinku pláže představuje bazén "Pobřeží Středozemního moře", který je největším plaveckým bazénem ve střední Evropě.
Středomořská atmosféra je zaručena písečnou pláží, pirátskými loděmi, majákem a řadou palem.

AQUAPARK
Pro vstup je vyžadována zvláštní vstupenka. Ve skluzavkovém parku se návštěvníci starší 12 let mohou vyřádit na devíti typech obřích skluzavek (čtyřdráhová závodní skluzavka, kamikadze, tobogán, "černá díra", divoká řeka, gigantická skluzavka, Niagara, "velká díra" a twister). Pro děti mladší 10 let jsou zde miniskluzavky, vodní hrad a proudící řeka.

KRYTÉ TERMÁLNÍ LÁZNĚ
Kryté termální lázně jsou otevřeny po celý rok od 7.00 do 19.00 hod. Složení vody je identické ve všech termálních bazénech. Jediným rozdílem je jejich teplota.
Nahnědlá barva vody je způsobena obsahem jódu a ostatních minerálních látek, což je také příčinou toho, proč termální voda bývá nazývaná "tekuté zlato".
Doporučená doba pro koupání v termálních bazénech je 20 minut. Koupání může být opakováno denně s individuálně řízenými přestávkami.
V termálních lázních můžete kromě lékařského dohledu požádat o kompletní terapeutický balíček.

AQUA-PALACE
Kryté lázně Aqua-Palace vítají všechny členy rodiny po celý rok.
Exkluzivní lázeňské bazény vodního světa připomínají různá období a místa, např. tropickou lázeň, lázeň v ledové jeskyni, lázeň v kině, termální lázeň Pávai, lázeň Ganges, románskou lázeň, mořskou lázeň a lázeň v jeskyni.
V části dětského světa vítají batolata bazény pro miminka a rodinné bazény, roztomilé figurky zvířat a skluzavky. Jejich celodenní zábava je zaručena hrací místností a hracím domem pro děti. Přebalovací místnost, místnost pro kojení a místnost pro odpočinek dětí, nabízí hostům absolutní komfort.
Vodní palác navíc k ostatním službám nabízí rozsáhlou řadu wellness služeb: sauna, solárium, masáže, soukromé lázně, relaxační pokoje.
Pro sportovní fanoušky nabízí plavecké bazény, možnost vyzkoušet si surfování ve stoje, squash a ostatní fitness služby.

Jak vidíte, každý si zde přijde na své. Proto pořádáme do Hajdúszoboszló pobyty na 7 nocí, aby toho hosté stihli vyzkoušet co nejvíce a měli pak spoustu báječných zážitků z dovolené.

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé