Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

hotel DANUBIUS Hévízhotel DANUBIUS Hévízhotel DANUBIUS Hévízhotel DANUBIUS Hévíz

kód: HVRy Ensana Spa

Maďarsko, termální lázně Hévíz - hotel THERMAL ENSANA Health Spa Hévíz: 8-denní pobyt

Pobyty vlastní dopravou

Lokalita: HÉVÍZ
Cena od: 15.470,- Kč
Doprava: vlastní

HOTEL DANUBIUS HEALTH SPA RESORT HÉVÍZ****

Vybavení:
Pokoje STANDARD (25 m²) 1. - 3. patro s možností přistýlky pro dítě, s výhledem na lesopark nebo na město. Vybavení pokojů: klimatizace, koupelna s vanou, WC, fén, župan, TV, telefon, Wi-Fi zdarma, trezor, mini-bar (za poplatek), balkon, možnost propojení pokojů. Při rezervaci je možno uvést požadavek na výhled, který je bez garance.
Pokoje SUPERIOR (25 m²) 4. - 7. patro s možností přistýlky pro dítě, s výhledem na jezero. Vybavení pokojů: klimatizace, koupelna s vanou, WC, fén, župan, TV, telefon, Wi-Fi zdarma, trezor, mini-bar (za poplatek), varná konvice, káva, čaj, balkon, možnost propojení pokojů. Pokoje jsou kompletně renovované.
SUITE (52 m²) – ložnice a obývací pokoj s možností přistýlky pro 2 děti, s výhledem na město. Vybavení pokojů: klimatizace, koupelna s vanou a sprchou, WC, bidet, fén, župan, TV, telefon, Wi-Fi zdarma, trezor, mini-bar (za poplatek), varná konvice, káva, čaj, balkon.
Hotelové služby:

Restaurace Tavirózsa nabízí maďarská, mezinárodní a dietní jídla formou bufetu, živá hudba k poslechu. Brasserie nabízí různá piva, chutná jídla, příjemnou obsluhu a komfortní prostředí. V Café Ciklámen můžete ochutnat ledové speciality, koláče a jemné koktejly. Ve večerních hodinách zde hraje živá hudba.24 hodinová recepce, trezor, internet na recepci, čistírna, parkování zdarma, garáže (300 m od hotelu) za poplatek, půjčovna aut a kol.
Fitness, wellness, sport:
Hostům je k dispozici vodní svět: vnitřní plavecký bazén (10 x 16 m, 28 °C), 2 vnitřní termální bazény (33 °C, 37 °C), whirlpool, venkovní termální bazén 33 °C se sluneční terasou (květen-září), venkovní zážitkový bazén o rozloze 200 m² s podvodními masážními tryskami, vodopády a gejzíry, světelnými efekty a hudbou (otevřen po celý rok), jacuzzi, nová bio (aroma) sauna, finská sauna, infračervená kabina, parní kabina, zážitková sprcha, odpočinková sauna. Finská sauna v zahradě, příležitostní sauna shows. Možnost wellness a léčebných procedur za poplatek. Hosté mohou využít fitness, sportovní programy (jóga, aqua aerobic, ranní cvičení, nordic walking).
Upozornění - údržby bazénů:
(předběžné termíny - právo na změnu vyhrazeno):
venkovní zážitkový bazén: 7.4., 8.4., 9.4. 13.10., 14.10., 15.10.
plavecký bazén a jacuzzi: 10.6., 11.6., 8.12., 9.12., 10.12.
U pobytů 7 nocí a více: parkování zdarma, 1x uvítací drink, 1x odpolední káva a zákusek.
Příplatek za psa: 25 EUR/noc/zvíře.
Příplatek za parkování:
7 EUR/den/auto.
Pokoj SUITE - ceny na vyžádání v CA
pořadatel: CK Rywal spol. s r.o., IČ: 47668873

ParkováníBezbariérový přístupPesLazně 5

Kapacity, termíny a ceny

2-lůžkový pokoj STANDARD

Cena od: 15470,- Kč (7 nocí), Typ kapacity: hotelový pokoj, Obsazenost:
Pokoje STANDARD (25 m²) 1. - 3. patro s možností přistýlky pro dítě, s výhledem na lesopark nebo na město. Vybavení pokojů: klimatizace, koupelna s vanou, WC, fén, župan, TV, telefon, Wi-Fi zdarma, trezor, mini-bar (za poplatek), balkon, možnost propojení pokojů. Při rezervaci je možno uvést požadavek na výhled, který je bez garance. Pokoje SUPERIOR (25 m²) 4. - 7. patro s možností přistýlky pro dítě, s výhledem na jezero. Vybavení pokojů: klimatizace, koupelna s vanou, WC, fén, župan, TV, telefon, Wi-Fi zdarma, trezor, mini-bar (za poplatek), varná konvice, káva, čaj, balkon, možnost propojení pokojů. Pokoje jsou kompletně renovované.

19. 4. 2024 - 26. 4. 2024
Cena od 16 940 Kč (7 nocí)
20. 4. 2024 - 27. 4. 2024
Cena od 16 940 Kč (7 nocí)
21. 4. 2024 - 28. 4. 2024
Cena od 16 940 Kč (7 nocí)

Celkem 191 termínů

Body zájmu

HÉVÍZ

HÉVÍZ 6 km od severního pobřeží Balatonu je vzdáleno druhé největší jezero s termální vodou na světě, s hladinou pokrytou lekníny, ... více

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé