Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Tapolca - hotel PelionTapolca - hotel PelionTapolca - hotel PelionTapolca - hotel Pelion

kód: TAPRy Pelion

Maďarsko, termální lázně TAPOLCA - hotel PELION: AKCE 4=3 (nástup NE)

Pobyty vlastní dopravou

Lokalita: TAPOLCA
Cena od: 6.600,- Kč
Doprava: vlastní

HOTEL PELION****

Ubytování:
Hotel má vlastní termální lázně. Nachází se v centru městečka, uprostřed parku přímo nad krasovou jeskyní, která je nejenom krásnou podívanou pro oči, ale její speciální mikroklima vykazuje i léčivé účinky a proto je vhodná při léčení dýchacích potíží.
Hotel nabízí 1 a 2 lůžk. klimatizované pokoje s možností přistýlky a postýlky, vybavené koupelnou vana/sprcha, fénem, županem pro dospělé, WC, SAT-TV, Wi-Fi zdarma, telefonem, mini-barem, většina pokojů s balkonem.
Hotelové služby:
Klimatizovaná restaurace k podávání jídel formou bufetu. Recepce 24 hod., lobby bar, kavárna, piano bar, bar u bazénu, obchod s dárkovými předměty, úschovna zavazadel, Wi-Fi v celém hotelu zdarma, půjčovna kol, autopůjčovna, parkoviště. Mateřská školka aneb Club Pinocchio pro děti s programem, na zahradě (dle počasí) pirátská loď, trampolína, hřiště, dětský bazén, tobogán, minigolf, cyklo dráha.
Wellness:
V hotelu je k dispozici wellness ostrov (2x termální bazén 33 °C, 37 °C, vnitřní whirlpool, 1x zážitkový proplouvací bazén 32 °C, vnitřní dětský bazén 34 °C, venkovní koupaliště od května do září - plavecký bazén 25 m 28 °C, venkovní dětský bazén je součástí zážitkového bazénu, 2 tobogány. Fitness centrum, svět saun (sauna, infrasauna, parní kabina, biosauna), volejbal, aqua gymnastika.
Klienti mají vstup do léčebné jeskyně, která je propojená s hotelem podzemní chodbou - doporučuje se alergikům, astmatikům a dále pro pročištění dýchacích cest nebo jen pro regeneraci.
Za poplatek: solárium, 2 hřiště na squash, 2 tenisové kurty venkovní, badmintonové hřiště, minigolf, jeskynní terapie, léčebné a wellness masáže.

AKCE 4 = 3 (7.1. - 24.6., 1.9. - 20.12., nástupy neděle, kromě svátků).
Akce
neplatí v období SVÁTKŮ.
Domácí zvířata v hotelu nejsou povolena.
pořadatel: CK Rywal spol. s r.o., IČ: 47668873

ParkováníBezbariérový přístupCyklo

Kapacity, termíny a ceny

2-lůžkový pokoj STANDARD s přistýlkou

Cena od: 6600,- Kč (4 noci), Typ kapacity: hotelový pokoj, Obsazenost:
Hotel nabízí 1 a 2 lůžk. klimatizované pokoje s možností přistýlky a postýlky, vybavené koupelnou vana/sprcha, fénem, županem pro dospělé, WC, SAT-TV, Wi-Fi zdarma, telefonem, mini-barem, většina pokojů s balkonem.

21. 4. 2024 - 25. 4. 2024
Cena od 8 190 Kč (4 noci)
28. 4. 2024 - 2. 5. 2024
Cena od 8 190 Kč (4 noci)
5. 5. 2024 - 9. 5. 2024
Cena od 8 190 Kč (4 noci)

Celkem 23 termínů

Body zájmu

TAPOLCA

TAPOLCAVíce než 18-ti tisícové městečko je vzdáleno asi 15 km severně od Balatonu. Tapolca je městem jeskyní a vod. Systém ... více

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé