Vyhledejte si
váš zájezd



Najděte si tu
správnou destinaci

Kliknutím na mapu se Vám zobrazí zvětšená mapa Maďarské republiky s výběrem nabízených destinací

Newsletter

Přihlásit se k odběru, zadejte váš e-mail, na který si přejete dostávat informace:


Odhlášení odběru e-mailem proveďte zadáním své e-mailové adresy a podtvrďte:

Novinky

Maďarsko poznávací a tématické zájezdy

2.2.2024

Maďarsko poznávací a tématické zájezdy

Balaton a nejkrásnější města jižního Maďarska 10. - 15.9.

6-denní pohodový zájezd za poznáním historických a přírodních krás jižního Maďarska, oblasti, která na vás dýchá středomořskou atmosférou. Návštěva Balatonu, vyhlášeného letoviska, či posezení ve vinném sklípku, ochutnávka maďarských vín, možnost koupání v maďarských termálních lázních, to vše neodmyslitelně patří k návštěvě těchto kouzelných míst Maďarska.
Panonhalma, Pécs, Harkány, Villány, Kaposvár, Zalakaros, Siófok, Keszthely, Hévíz, Sümeg, Szigliget, Tihany ...

Termální lázně Sárvár a barokní perly severního Maďarska 12. - 14.4.

3-denní autobusový zájezd nejen za koupáním do termálních lázních Sárvár. Zároveň objevíte města, které nabízejí všem milovníkům baroka a památek opravdové lahůdky v podobě úchvatného zámku Esterházy, návštívíte obce Fertöszéplak, odkud pocházel významný maďarský šlechtický rod Széchenyi a na závěr se pokocháte krásou města Sopron, jehož chloubou jsou nejen nesčetné památky, ale odkud také pochází odborníky oceňované červené víno Kefrankos.

To nejlepší z Maďarska Eger, Tokaj, Debrecen, Budapešť 24. - 28.9.

5-denní pobytově–poznávací zájezd do jedné z nejoblíbenějších turistických oblastí Maďarska, která si získala věhlas svými termálními lázněmi, kouzelnými městy se spoustou historických památek, vyhlášeným vínem a kulinářským uměním, které ocení i ti největší gurmáni.
Esztergom, Visegrád, Hortobágy-puszta, Hajdúszoboszló, Sarospatak, Tokaj, Eger, Debrecen, Budapešť ...

Světový festival klobás a termální lázně Gyula 25. - 27.10.

4-denní autobusový zájezd nejen za koupáním do termálních lázních Gyula. Oáza odpočinku i spousta zábavy a veselých atrakcí nejen pro děti, ale i pro a dospělé. Zájezd je spojen s návštěvou jedinečného festivalu klobás, který je největším svého druhu na světě a patřím k nejnavštěvovanějším akcím v Maďarsku. Békescsába - Festival čabajské klobásy - Csabai Kolbászfesztivál.
Oko potěší i návštěva netypického náměstí Evropy ojedinělé místo ve slovenském Komárnu, které zahrnuje komplex 40 budov, představujících architekturu Evropy.

 

 

 

 

Zpět

 

Copyright 2010 CA ERLI, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v eline.cz © 2010
Užitečné odkazy:

Facebook

Autoškola Slezská | Infrapanely | Hračky | Army shop | PUR pěna | Nibe | Dětské postýlky | Barefoot | Lékárna | fitcaffé